Egész úton hazafelé

csak hangosan gondolkodom

Egy fityinget se!

2012. május 20. 17:35 - TBP

A jól sikerült ebéd után a Kedves Vezető valami nagyot szeretett volna mondani az övéinek, de csak egy irtózatos böfögés lett belőle.

El kell venni a pártok állami támogatását, hisz' válság van! Átmenetileg persze, ahogy a nyugdíjvagyont. Tegyük fel, hogy a protokoll droid kórusnak igaza lesz, és meglépik. Kormányon könnyű ilyeneket mondani, tenni, hiszen kézen-Közön megoldják a pártfinanszírozást, megkérik a közpénzből fizetésnben részesülő droidokat, hogy fővesztés terhe mellett önként adakozzanak a Pártnak...

Ám legyen. De akkor ennek analógiájára éljenek meg az egyházak is az adományokból (nem, nem SZJA 1%, perselypénz és társaik!), ahogy a sportági szakszövetségek is a tagdíjakból, a színházak a jegybevételből, az iskolák meg... Na azoknak már úgyis mindegy. (De erről majd máskor.)

Válság van, emberek! Nincs idő itt cicózni holmi demokráciával, többpártrendszerrel, meg ilyen európai devianciákkal... Majd a páRT mindent elrendez szépen, nyugalom.

"Majd meggebedtem, hogy úgy csináljak, mintha kormányoznék..." - hol és kitől is hallottam én ezt korábban?

Nem emlékszem, de a mostani pótcselekvés-gyűjtemény kísértetiesen hajaz egy korábbi időszakra, és annak sem lett jó vége....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszuton.blog.hu/api/trackback/id/tr674527746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása